Το πιο εύκολο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο που μπορείς να φτιάξεις


Φέτος, αποφάσισα να είναι τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα και  Πρωτοχρονιά. Θέλω να μείνουν αξέχαστα στον γιό μου, να θυμάται οτι, παρόλο που βρισκόμαστε σε καραντίνα και με όλες τις ειδικές συνθήκες που έχουν το πάνω χέρι τελευταία στη ζωή μας, πέρασε πραγματικά υπέροχα. Έχω επιστρατεύσει, ένα σωρό πραγματάκια, με τη συμβολή μιας φίλης, την οποία ευχαριστώ πολύ. Ένα σπίτι παραμυθένια στολισμένο, σαν "μπισκοτόσπιτο" σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιού μου, γράμματα απο ένα ξωτικό, μπισκότα και γλυκά και διάφορα άλλα. Ένα απο αυτά τα διάφορα, είναι και το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, το οποίο έφτιαξα πρώτη φορά και πραγματικά τον ενθουσίασε. Για πρώτη προσπάθεια, αποφάσισα να φτιάξω κάτι πολύ απλό, να δώ τί θα βγεί και το αποτέλεσμα είναι πολύ ομορφο. Τα υλικά που χρειάστηκα ήταν:

  • 25 φακελάκια 
  • νουμεράκια απο το 1-25 (εκτύπωσα κάποια που βρήκα στο internet)
  • κόλλα stick
  • 25 χαρτάκια με δραστηριότητες που έγραψα εγώ
  • Ψαλίδι
Απλά έκοψα τα νουμεράκια, τα κόλλησα πάνω στα φακελάκια, έβαλα και τα χαρτάκια μέσα και έτοιμο! Το έβαλα επάνω στο τζάκι, με ανακατεμένα νούμερα, γιατί η μισή χαρά είναι να βρεις και τον κατάλληλο αριθμό! Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο σε σχήμα έλατου, ή να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά για να το φτιάξετε όπως ρολό τουαλέτας ή χριστουγεννιάτικες μπάλες ή ακόμα και τσόχα! Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες! Τα παιδιά θα ανυπομονούν να ανοίξουν το επόμενο φακελάκι!

Tip:

Οι δραστηριότητες μπορούν να περιλαμβάνουν οτιδήποτε σας αρέσει: βραδιά ταινίας, χορό, βόλτα με το ποδήλατο, να φτιάξετε κουλουράκια, επιτραπέζια κ.α. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

About

Greek Women Bloggers

Greek Women Bloggers