Johnny Depp: η ώρα της δικαίωσης

 


Μετά απο 6 εβδομάδες δικαστικής διαμάχης, η 7μελής επιτροπή ενόρκων αποφάσισε πως οι ισχυρισμοί της Amber Heard είναι ψευδείς και πως ο Johnny Depp είναι αθώος. Τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα της Heard, με οπτικοακουστικό υλικό, καταθέσεις και μάρτυρες, δεν στάθηκαν αρκετά για να μπορέσει να κερδίσει. Η δίκη μεταδιδόταν live απο το κανάλι Law & Crime Network.

Να αναφέρω για την ιστορία οτι όλα ξεκίνησαν απο ένα άρθρο που έγραψε και υπέγραψε η Heard το 2018, που έλεγε πως υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, την περίοδο που υπήρξε παντρεμένη με τον Johnny Depp. Ακολούθησαν μηνήσεις και απο τις δύο πλευρές μ τον Depp να ζητάει απο την Heard $50.000.000 για συκοφαντική δυσφήμηση και την Heard να απαντάει με αγωγή, ζητώντας $100.000.000 απο τον Depp.

Με την απόφαση του δικαστηρίου, η Heard, πρέπει να καταβάλλει $15.000.000 αποζημίωση στον Depp, ενώ εκείνος πρέπει να τη καταβάλλει $2.000.000 για κάποια σχόλια που έκανε ο δικηγόρος του, κατά τη διάρκεια της δίκης. Οι δυο τους, προχώρησαν σε ξεχωριστές δηλώσεις μετά το τέλος της δίκης. Ο Depp, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον στήριξε και έδειξε την αγάπη του, γράφοντας στο τέλος της ανάρτησης του "η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ". Η Heard σε δική της ανάρτηση, δηλώνει απογοητευμένη απο το αποτέλεσμα, καθώς περίμενε πως τα στοιχεία που παρουσίασε ήταν αρκετά για να δώσει την απαραίτητη σημασία το δικαστήριο σε μια γυναίκα που έχει υποστεί κακοποίηση και πως, νιώθει πως έχασε το δικαίωμα που πίστευε πως είχε, να μιλάει ανοιχτά και ελεύθερα.

#justiceforjohnnydepp

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

About

Greek Women Bloggers

Greek Women Bloggers