Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα audiobooks είναι εδώ!


Σας παρουσιάζω την νέα πλατφόρμα Auvril audiobooks! Πρόκειται για μια start up εταιρεία, φτιάχτηκε μόλις το 2019 και περιέχει πάνω απο 200 τίτλους audiobooks για όλα τα γούστα! Σε μια εποχή γρήγορης εξέλιξης σε όλους τους τομείς, τα βιβλία δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω. Ανάλογα τί σε βολεύει, αν προτιμάς το κλασικό έντυπο βιβλίο, ebook ή audiobook μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου χόμπι παντού.

Για πολλούς λόγους, σιγά σιγά στρεφόμαστε όλο και περισσότερο στην ψηφιακή μορφή διάφορων καθημερινών πραγμάτων, έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο κτλ., ειδικά αν σκεφτεί κάποιος οτι είναι και ένας απο τους τρόπους με τον οποίο μπορούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ένα audiobook, μπορείς να το ακούσεις παντού, απο το σπίτι την ώρα που μαγειρεύεις μέχρι το γυμναστήριο την ώρα της προπόνησης, κάνοντας το αγαπημένο σου χόμπι ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Έχω ήδη φτιάξει τη δική μου playlist στο κινητό, με audiobooks που θέλω οπωσδήποτε να ακούσω, όσο βρίσκομαι διακοπές, όπως το "Η επιστήμη των ονείρων", το "Μακάβριες ιστορίες" και το "Η ηρεμία είναι το κλειδί". Η πλατφόρμα, προσφέρει και πακέτα δηλαδή συλλογές από επιλεγμένα βιβλία, που πραγματεύονται το ίδιο θέμα (πακέτα με βιβλία ψυχολογίας, με μυθικά κατορθώματα ηρώων, λογοτεχνία κ.α.). Αυτό το σημαίνει; Σημαίνει πως όσες ώρες και να διαρκεί το ταξίδι μου, όσες ώρες κι αν κάτσω στην παραλία απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μου, δεν πρόκειται να βαρεθω ποτέ! 

Σε συνεργασία λοιπόν με την Auvril audiobooks, σας προσφέρουμε την ετήσια συνδρομή σας απο 107€ με μόνο 24€. Επίσης, αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε δεκάδες τίτλους. 

Βιβλία αυτοβελτίωσης, παραμύθια, λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά, βιογραφίες κ.α. σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να τα ακούσετε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

About

Greek Women Bloggers

Greek Women Bloggers